top of page

Totaalverbouwing
 

Wenst u uw woning volledig te verbouwen? Bij DS Projects heeft u één aanspreekpunt voor uw totaalverbouwing! 

Totaalverbouwing van a tot z

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u deze gedeeltelijk of volledig verbouwen? Of zou u graag uw huidige woning renoveren? DS Projects zorgt voor de totaalverbouwing van uw woning. Dit gebeurt in grondig overleg met u, rekening houdend met uw vooropgestelde budget.

Totaalverbouwing zonder zorgen

Een totaalverbouwing kan veel stress met zich meebrengen. Daarom voert DS Projects uw volledige verbouwingen uit. Zo kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen en geven wij professioneel advies op maat. Bovendien nemen wij alle zorgen voor onze rekening en staan wij in voor alle regelingen.

Hoe gaan wij te werk? We starten met een kennismakingsgesprek. Eerst luisteren wij naar uw wensen  en dromen. Vervolgens maken we een renovatieplan volgens uw tijd en budget. Daarvoor analyseren en meten we de woning grondig. Zo kunnen we de kosten voor de totaalverbouwing beter inschatten en een voorstel op maat doen. Tijdens de werken staan we in contact met de (onder)aannemers en volgen uw renovatieproject op. Daarnaast geven we regelmatig een briefing van de stand van zaken en zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van alle werken. 

 

Een totaalverbouwing op maat? Contacteer ons voor een gratis offerte.

totaalrenovatie.jpg
bottom of page