top of page

Tips bij het renoveren van de keuken

Zou u graag uw keuken renoveren maar heeft u geen idee wat u ervan moet verwachten? Met volgende 4 tips krijgt u een beter beeld over de renovatie van uw keuken.


Keukenrenovatie met duurzame, dergelijke materialen

Het is aan te raden om gebruik te maken van een duurzame kwaliteitskeuken. De kosten van degelijke materialen en toestellen zullen wel hoger liggen, maar ze zullen ook veel langer meegaan.

Bij de keukenrenovatie moet u ook een stijl kiezen die past bij de rest van het interieur. Denk daarbij niet alleen aan het uitzicht maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid. Een spatwand kan u veel opkuiswerk besparen eenmaal de keuken gerenoveerd is.


Verlichting in de keuken

In de keuken moet er voldoende verlichting aanwezig zijn. Niet alleen taakverlichting maar ook sfeerverlichting kan hier niet ontbreken. Een keukenrenovatie is ook de perfecte gelegenheid om na te denken welke verlichting u kan plaatsen. Ledverlichting is een alternatief die makkelijk te integreren is en die ook voor sfeer kan zorgen. Denk maar aan verschillende kleuren strips die een detail verlichten.


Keukentoestellen

Een renovatie betekent niet alleen de grove werken. U kan ook gebruik maken van dit moment om de koffiemachine van uw dromen te kopen, om een vaatwasser te integreren… U heeft de touwtjes in handen.


Projectdoel

Een keukenrenovatie is een klus die u best kan uitbesteden. Heeft u geen tijd, weinig kennis? Dan kunnen wij u begeleiden doorheen de renovatie van uw keuken.Comments


bottom of page